ISTIRIDYE MANTAR TOHUMU - GENEL BAKış

istiridye mantar tohumu - Genel Bakış

istiridye mantar tohumu - Genel Bakış

Blog Article

With the possibility of retail or wholesale purchases and the uninterrupted and unlimited support we offer to our valued customers, it will now be much easier to make the right compost.

Talaşlar ile bir tabanlık oluşturduktan sonra her 5 cm lik tabaka aralıkları ile tohum ekimi strüktürlır. Sonrasında ise talaşlar nemlendirilerek ekim kayranı kapatılır.1,5 aylık süreç nihayetinde ise mantarlar toplanmak için hazırdır.

· Substratı Hazırlayın: Eğer hazır bir mantar yetiştirme kitiniz var ise, substratı hazırlamak gerekmez. Fakat substrat hazırlamanız gerekiyorsa, önceden belirtilen malzemeleri kullanarak yaraşıklı bir karışım elde edin.

İstiridye mantarı tohumları ve mantarların mizaç açısından birkötü faydası bulunmaktadır:

İstiridye mantarı tohumları, çoğunlukla tahıl bazlı bir ortamda üretilir ve bu ortamda miselyumun gelişimi sağlanır.

İstiridye mantarı 2021 yılında talih tarafından hibe kapsamları ciğererisindeydi. Ancak şuan istiridye mantarına özel bir hibe isteklendirme izlenceı yoktur.

İceberg marulu, soğan familyasından bir bitki olup çoğunlukla salatalarda kullanılan bir türdür. İceberg marulu tohumdan yetiştirilebileceği kabilinden fidan olarak da satın düzenınabilir. İşte iceberg marulu tohumundan elbette yetiştireceğinizle dayalı umumi adımlar:

· İceberg marulu tohumlarını toprağa 1 cm kadar derinliğe ekmeniz yeterlidir. Tohumları ektikten sonrasında toprağı hafifçe bastırarak düzeltin.

öbür bir adı mantarhanedir. Yalıtımlı çadırlar ve güçlü profiller yardımıyla kurulmaktadır.100 metrekarelik bir meydan ehliyetli gelmektedir. Ast dünya alanları da kurularak talaş ve misel aracılığıyla üretime sarrafiyelanılabilir.

· Kutu veya Torba: İstiridye mantarı beslemek için kullanacağınız bir konteyner veya torba.

Ekolojik Ziraat: İstiridye click here mantarları, uzvi atıkları kıymetlendirmek ve toprağın kalitesini bırakmak derunin kullanılmaktadır.

· İceberg marulu ekseri dargın cazibe koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları ekseri baharın erken yahut güzın adım atarında ekebilirsiniz. Arazi sıcaklığı 5-18 °C arasında olmalıdır.

İster evde hobi fakatçlı gerek ticari ammaçla olsun mantar yetiştiriciliği midein en önemli mevzuların başında mantar miseli gelir. Sitemize bile mevrut sorular beyninde istiridye mantarı tohumu yahut mantar miseli nereden cebinır sorusu ilk sıralardadır.

· Plastik Torba yahut Düzme: Yetiştirme düzlemını nemli varsaymak ve reva koşulları temin etmek ciğerin kullanılır.

Report this page